top of page

Ajándékutalvány is kapható! 

Ajándék edzés (1).jpg

FreeRide Kids

Happy__1_-removebg-preview.png

Először is köszönöm, hogy rám bízod a gyerkőcöd.

Bringás freeride és downhill edzés gyerekeknek (fiúknak és lányoknak egyaránt) egészen az alapoktól akár az ugratásig. Alsó korhatár nincsen, de két keréken (segédkerék nélküli) való stabil kerékpározás alapfeltétel.

Szükséges felszerelés: bukósisak kötelező! Térd- és egyéb védő ajánlott.

Első edzés:

Először csak megkérem, hogy guruljon síkon, majd enyhe lejtőn. Így felmérem a testtartását és a mozgását a bringán. Ezek alapján pedig elkezdem felépíteni az edzést. 

Szülői jelenlét az edzésen: 

Kisebbeknél, az első edzésen az elején ott maradhatnak a szülők. De tapasztalat, hogy a gyerekek fesztelenebbül bringáznak és sokkal jobban figyelnek, ha nincs ott a szülő akihez odamehetnek beszélgetni stb. Az erdőben lehet egy kicsit sétálgatni, amíg edzünk. 
Az edzéseken
készítek videót, így utána a szülő is láthatja miket csinálunk az edzésen.

 

Vélemény:

"Tündéri, kedves lány, aki első látásra egy törékeny hercegnőnek tűnik, de ha felül a bringára, keményebb bármely pasinál. 8 éves kisfiamat közel fél éve tanítja downhillezni, magabiztos és határozott edzésmódszerének köszönhetően Márk biztonsággal néz szembe a dh pályák és ugratók egyre nehezebb kihívásaival. Szenvedélyévé vált a bringázás, hála a "jó fej és szuper edző" Lindának. " - M. Ágnes

9F5B5FE4-A4C8-4950-B462-E21DBC6C07CB.PNG
IMG_7310_edited_edited_edited.jpg
IMG_7576.PNG
2C19A259-ECC6-458F-907D-6CBB705C71F5.JPG
bottom of page