Search

Egri vár FR - mtb TRAILer magyar pálya bemutató 2. rész

Updated: Oct 27, 2021


Egy kevésbé ismert, de igazán izgalmas mtb kört mutatok be a Pilisben az mtb TRAILer 2. részében. Az útvonal 3 jópofa, igazi freeride lejtőt tartalmaz. És mit lehet rajta tanulni? És miért Egri vár?

A Pilisben található Egri vár másolatot az Egri Csillagok megfilmesítéséhez építették 1960-ban. Egy része, ami fából épült még a forgatás alatt legégett, de újra is építették egyből. Később még több magyar filmhez is elhasználták, de azóta leginkább csak pusztul. A bemutatott körön, pedig lehet látni a várat a túl oldalon és végül a vár alá érkezik vissza.

Nem kifejezetten kezdő pálya, viszont esős időszakban remek edző kör: - fék használatra és modulálásra jól rá lehet érezni - meg lehet szokni milyen, ha csúszik a bringa hátulja, és hogy lehet mégis kontroll alatt tartani a bringát

- szűk nyomkon megérzed, hol vannak a bringa határai és hogyan tudsz elférni kevés helyen Amennyiben egyedül nem mered bevállalni, vagy még nem érzd elégnek a kerékpáros tudásodat jelentkezz mtb freeride (downhill) technikai edzésre ITT.

388 views0 comments

Recent Posts

See All