Search

3 sármentes pálya - mtb TRAILer különkiadás

Ha nem szeretnél térdig sárban bringázni, akkor e közül a 3 pálya közül válassz. Eső után szinte egyből használhatóak is, és megtalálod őket Budapesten vagy a közelében.

Sokan nem szeretnek sárban bringázni, akár kezdők akár rutinosabbak. Ez valahol érthető, hiszen felesleges esésekhez és ezáltal sérülésekhez, netán anyagi károkhoz vezethet. Ráadásul manapság nem egyszerű az alkatrészek pótlása, mert nagy hiány van a piacon. Jól emlékeszem mikor egy saras verseny után cserélni kellett a bringámon az összes váltó- és fékbowdent, fékpofákat és középrészt. Nem volt vicces egy éremért cserébe. Arról nem beszélve, hogy saras bringázás után jöhet a bringa nagytakarítás. Persze lehet mondani, hogy minden körülmények között kell tudni bringázni, de ezt hagyjuk meg a profi versenyzőknek. Ha valaki csak élvezetből és hobbiból bringázik, az abban a remek helyzetben van, hogy olyan körülmények között megy ki, amilyenekben csak szeretne.

Nos, ha valaki lemondana a "kismalac" élményről, akkor íme a TOP 3 pálya Budapest és környékén, ami gyakorlatilag eső utáni napon már használható is. Kattints és nézd meg a videót!

3. Pálya Árpád dh - Strava szegmensként megtalálható. Köves, sziklás izgalmas pálya. Nekem az egyik nagy kedvencem. Elég technikás, nem egy kezdő pálya. 2. Pálya A Pilisben az Ezüst kevélyen található Kanada trail, illetve a hozzá közel található ugratós sor - szintén Strava szegmens. Az ugratókon van csirkeháló, így eső után hamar használhatóak. A Kanada trail pedig ősszel / télen az igazán élvezhető. Vannak technikásabb részei, de alapvetően mindenkinek adható. 1. Pálya GT csatorna egy igazán mókás pálya. ami végig - ahogy a neve is mutatja - egy csatornában megy. Aki szemfüles leolvashatja a budapesti utca táblát a videóban, ahol keresni kell. Sár az nincs, de a kövek tudnak csúszni, meg akadnak pocslyák. Kis ügyességgel bárki végig mehet rajta és igazán hangulatos.

237 views0 comments

Recent Posts

See All