top of page

StarT Riderz Prémium tagság

start_riderz_mtb_edzés_türkiz.png

A csapat, ahol fejlődhetsz és ami egy igazi közösségi térként működik. 

Az edzői mottómat tükrözi a csapat is: mindegy hogy most ülsz másodjára a bringán, újrakezdő vagy, esetleg már régebb óta bringázol -
itt megtalálod a helyed, senki sincs lenézve, mindenki egyenlő. Mindenki a céljainak megfelelő lehetőséget kap a fejlődésre. Gyerekeket is várok szeretettel!

Egyszó mint száz: Bárhol is jársz a bringázás világában találkozzunk és guruljunk együtt tovább.

DSC_7605.jpg

További videók itt:

Mit kapsz StarT Riderz Prémium csapatban?

számos partner cégnél kedvezmény: pl Rideshop.hu, Myprotein

Nézd meg milyen egy élmény bringázás a StarT Riderz Prémium csapattal

Jelenlegi létszám: 15 fő

Vélemények 

Annak ellenére, hogy azért kezdtem el járni edzésre, hogy apróbb akadályokat komfortosabban vegyek bringás kirándulások során, értsd 20-30cmes kövekről "letörés" vagy kisebb gyökerek kezelése, fél év alatt annyit fejlődtem, hogy elgondolkodtattak a prémium tagsággal járó előnyők.

Azon felül, hogy egy összetartó közösséget formál, közvetlen előnyei vitathatalanok. Hozzáférek extra oktató videókhoz, közvetlen tanácsokat kapok, étrenddel és erőnléti edzésekkel kapcsolatban is sok információ szokott lenni – persze mindenki úgy gondolja a fizikum másodlagos, de pont ellenkezőleg, ha elfáradsz nem tudsz koncentrálni és perec lesz belőle.

A privát videók egyedi elemzése is hasznos, olyan helyzeteket tudunk bemutatni amikre edzésen adott esetben nincs lehetőség. Nem egy 20m ugratásra gondolok, hanem például olyan helyzetekre ahol, ha ki is adja, de nem volt meg a magabiztonság és komfort, tudjuk hogy valami nem volt kerek. Ezeken az edzői tanácsokkal könnyen lehet javítani.

A tagsággal nem mellesleg kedvezmények is járnak, pl bringaboltok, étrenkiegészítő cégeknél. Sokan közülünk élnek is ezekkel.

A végére hagytam az egyik kedvencemet az ingyenes csapatépítő bringázásokat, amiket pár havonta szoktunk közösen Lindával csinálni. Ezeken nem szakaszolunk, mint az edzéseken hanem hosszabb, több perces etapokban megyünk közösen és osztjuk meg élményeinket.

Úgy gondolom, hogy tudásszinttől függetlenül érdemes belevágni, mert mindenki számára hasznos, aki szeretne fejlődni és felhőtlenül élvezni a bringázást." 

"Hogy miért léptem be a Start Riderz Prémium csapatba? Közösség, motiváció, fejlődés. Mindenki más előélettel, de hasonló célokkal lépett be a csapatba. Jobb, ügyesebb, gyorsabb, magabiztosabb legyen és biztonságosabban bringázzon terepen. Én hosszú távú versenyeken/túrákon veszek részt, ami vegyes terepen zajlik. Korábban is éreztem, hogy technikailag gyenge vagyok terepen, pedig szerettem erdőn - mezőn keresztül bringázni. Ezért kezdtem el Linda edzéseire járni, ahol már az elején is jól éreztem magam. Amikor beléptem a Prémium csapatba, még több segítséget és motiválást kaptam a csapattagoktól, ami segített a fejlődésemben és ez meglátszott a versenyeken is. Sokkal magabiztosabban mozogok terepen. Persze mindig jönnek új célok és én itt mindig csak támogatást éreztem/kaptam…"

Csaba Enrique

TazMan

307335564_8405862309425624_928802788646062312_n_edited.jpg
DSC_1596_edited.jpg

Miért éri meg több hónapra csatlakozni?

1

Spórolni és fejlődni akarok!

Fejlődni csak akkor tudsz, ha elköteleződsz a gyakorlás mellett. És minél elkötelezettebb vagy, annál jobban is jársz anyagilag.

2

Időt és saját tempót akarok!

Nem kell minden tananyagot egyszerre, kapkodva átnézned. Lesz rá 3-6-12 hónapod. Az újjonan tanult dolgoknak pedig időre van szükségük, hogy készség szinten beépüljenek.
+ Prémium tagként az edzésekre előjelentkezési lehetősged van, mielőtt betelne a kedvenc idpőpontod.

3

Kitartásra, motivációra van szükségem!

A 3-6-12 hónapos tagság már ad neked egy elkötelezettséget. Ráadásul a a zárt Facebook csoportban elemzem a gyakorló videóidat, Straván - szintén zárt klubban-,pedig nyomon követem a teljesítményedet.

4

Nem szeretek egyedül bringázni! 

Ez egy szuper csapat, ahol a mtb freerie edzés kis csoportban zajlik, a kéthavi Prémium közös bringázás alkalmával pedig, a többi csapattaggal együtt gurulhatsz.

A StarT Riderz Prémium csapat tagja akarok lenni!
start_riderz_türkiz_1 (1).png
Hány havi tagságot szeretnél?

Köszönöm a jelentkezésed! Hamarosan küldöm a további teendőket a megadott email címre.

bottom of page