Magabiztosan terepen
- enduro, freeride, downhill -

Magabiztos bringás képzés

Félsz egyedül bringázni az erdőben? Volt egy nagy esésed és elvesztetted az önbizalmad? Érdekel az ugratás és a "freeride" érzés, de nem tudod, hogyan kezdj bele?

Akkor jelentkezz bátran és fedezzük fel együtt mountainbike szépségeit, a Budapest és környéki enduro , dh és freeride pályákat. Akár gyerek vagy még, akár felnőtt  megtaláljuk a neked megfelelő szórakoztató kihívásokat.
Nálam nincs olyan, hogy "csak gyere" utánam.
 Ez nem az én edzésem. Nem rólam szól, hanem RÓLAD. A maximális figyelem garantált. Egyéni és kiscsoportos megoldás is lehetséges.

 

Hogyan dolgozom? 

Edzésen videós anyag készül, amit közben is felhasználunk mozgás elemzésre. Valamint utólag el is küldöm. Illetve mindig van gyakorlati házifeladat a következő alkalomig. 

Edzéstervezés önálló munkához

Ha a közös technikai edzés kívül is szeretnél bringázni és fejlődni, akkor van lehetőség online edzéstervezésre is. 
Az edzésterv hetente frissül az előző heti eredmények kiértékelése alapján.

Figyelem! Korlátozott mennyiségű embert vállalok csak. Jelentkezz időben!
A terep edzés kombinálható a Fit 4 Ride programmal.


Árakról érdeklődni és jelentkezni telefonon 0630 703 2001 vagy emailben lehet linda.zelenij@gmail.com címen lehet. 

Miért én?

Kicsiknek, 
nagyoknak, fiúknak és lányoknak

Rugalmas időpont egyeztetés

Személyre szabottság

Gyakorlati házifeladat

Tündéri, kedves lány, aki első látásra egy törékeny hercegnőnek tűnik, de ha felül a bringára, keményebb bármely pasinál. 8 éves kisfiamat közel fél éve tanítja downhillezni, magabiztos és határozott edzésmódszerének köszönhetően Márk biztonsággal néz szembe a dh pályák és ugratók egyre nehezebb kihívásaival. Szenvedélyévé vált a bringázás, hála a "jó fej és szuper edző" Lindának. - M. Ágnes

"Nagyon élveztem a bringázást, nemcsak bíztatást kaptam, hanem gyakorlati tanácsokat is. Először voltam dh pályán egy egyszerű verseny montival. Ahhoz képest hogy nem volt nagy tapasztalatom, élvezhető volt a ride, és biztos hogy megyek még." - Zsófi

 

10.jpg
DSC_6547.jpg

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.