top of page
DSC_5543.jpg

Urald Te is magabiztosan a bringád!

Ha bizonytalan vagy terepen a bringán, és azt sem tudod pontosan mit csinálsz, akkor jelentkezz edzésre és megtanítom miként tudod uralni a bringát és a hegyeket. Magabiztos kerékpár kezeléssel a sérülések kockázatát is jelentősen tudod csökkenteni. 

Személyre szabott feladatok pontos magyarázattal

Kiscsoportos edzések

Edzés közben és után videós értékelés

Maximális
türelem

Rugalmas időpont egyeztetés

Jelentkezz edzésre!

Oktató videók

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Nézd meg hogy telik egy külföldi edzés velem!

lany 2.jpg
186466523_178842727469486_61160635884098

Jelentkezz edzésre és kérd a tájékoztatót!

Hány éves vagy?
Melyik edzés tájékoztatóját küldhetem?
Mit szeretnél elérni?
Köszönöm a jelentekzést! Hamarosan küldöm a további infókat.

Ajándékutalvány is kapható! 

IMG_7551.PNG

V. Dávid

"Egy nagy esést követően jöttem rá, hogy szükségem van egy oktatóra, aki segít teljes biztonsággal és magabiztossággal erdei ösvényeken tekerni. Így találtam Linda DH és enduro edzéseire, aki nem csak kiemelkedő tudással és tapasztalattal rendelkezik, de ezeket jól és hatékonyan át is tudja adni a kiscsoportos edzésein. Az eredmény számomra kézzel fogható volt: hétről hétre egyre kevesebb volt a rizikós helyzet, és egyre rövidebb időket futottam a kedvenc reggeli útvonalamon." 

IMG_7701.PNG

N. Attila

"Azért szeretem Linda edzéseit mert az elején mindig alaposan elmondja mi lesz a feladat, közösen bejàrjuk a nyomot, s segít megérteni hogy hol mire figyeljünk. Ezek után bemutatja a feladatot majd mienk a pálya. Nem az a “gyere utánam” majd menni fog edző. Sokat segít megérteni egy ugratásnál az egyensúly az időzítés és a fizikai összefüggéseket. Alapos, gondos és jó edző. Mindenkinek csak ajánlom."

7158F520-8777-422B-9045-0046D0077EF9_edi

M. Ági

"Tündéri, kedves lány, aki első látásra egy törékeny hercegnőnek tűnik, de ha felül a bringára, keményebb bármely pasinál. 8 éves kisfiamat közel fél éve tanítja downhillezni, magabiztos és határozott edzésmódszerének köszönhetően Márk biztonsággal néz szembe a dh pályák és ugratók egyre nehezebb kihívásaival. Szenvedélyévé vált a bringázás, hála a "jó fej és szuper edző" Lindának."

Ajándék edzés (1).jpg
bottom of page